• Alles
  • (9)
    Evenement
  • (2)
    Ingezonden

-

donderdag 13 december 20:00 uur

Chasse

Het wereldberoemde Harlem Gospel Choir trad op met (en voor) een lange lijst van supersterren, van Diana Ross tot Pharrell Williams, voor presidenten en pausen. Met power vocals, loepzuivere samenzang en oneindig aanstekelijke energie en enthousiasme is het onmogelijk om stil te blijven zitten! www.harlemgospelchoir.com

supersterren De lijst van supersterren waar het koor mee op heeft getreden is evenzo lang als indrukweekend met o.a. Bono, Diana Ross, The Gorillaz, Andre Rieu, Damon Albarn, Pharrell Williams en meest recent JamieXX, Raury, Lang Lang, Lou Gramm van Foreigner, Dee Snider van Twisted Sister en Sia. Het Harlem Gospel Choir trad op voor maar liefst drie presidenten (Obama, Carter en Nelson Mandela), twee pausen (Paus Johannes Paulus II en paus Benedictus XVI), Ban Ki-Moon en de Algemene Vergadering van de VN. En het koor maakte opnames met onder meer Keith Richards, The Chieftains en Trace Adkins.

traditie Diepgeworteld in de geschiedenis van de Afrikaans-Amerikaanse slavenhandel, is de gospeltraditie terug te voeren tot de jaren 1700 toen Afrikaanse slaven hun muzikale erfenis naar Amerika brachten en combineerden met hun nieuwe geloof - het christendom. Uit de ontberingen en de beproevingen van de slavernij is de gospeltraditie geboren die de muziek zoals wij die kennen voor altijd veranderd heeft. Blues, soul en rock ‘n roll... ze hebben allemaal hun oorsprong in de gospeltraditie. Met het Harlem Gospel Choir beleef je de gospelklassiekers zoals die vandaag de dag in de kerken van Harlem onverminderd klinken.

"...it is more than a show, it is a feeling..." (Paus Johannes Paulus II)

Normaal € 37,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief