• Alles
  • (32)
    Ingezonden
  • (1)
    Evenement

Dit ben ik 2.0

zaterdag 9 maart 20:00 uur

Chasse

Jeroen van der Boom staat jaarlijks in een bomvolle Amsterdam ArenA met de Toppers, presenteert allerlei tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. Maar in de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht.

Met zijn eerste solo theatershow trok Jeroen volle zalen door heel het land en nu komt hij ook naar Breda waar hij het publiek meeneemt in een persoonlijke show langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière met liedjes en verhalen. “Het onderwerp van de theatershow is ‘ik wil de bruiloft en partijen zanger worden. Dat leg ik helemaal uit. Dat is met een lach, imitatie en korte verhalen”, vertelt hij in De Ochtendshow van 100%NL. jeroenvanderboom.nl

doorbraak Jeroen van der Boom breekt in 2007 door als zanger met het nummer Jij bent zo , dat vervolgens een half jaar in de hitlijsten staat. Het gelijknamige album haalt met nog meer hits als Eén Wereld , Betekenis en Het is Over de platina status. Dan is zijn opmars niet meer te stuiten. Een jaar later staat hij twee avonden met een grote show in de Heineken Music Hall, in het voorprogramma van Lionel Richie in de Symphonica in Rosso concerten én wordt hij uitgenodigd voor de Toppers.

„Ik vind het belangrijk om mij constant te vernieuwen”, zegt Jeroen. „In iedere nieuwe plaat moet iets nieuws te horen zijn.” Zo is er duidelijk een inspiratie van Bach te horen op zijn afgelopen jaar nieuw verschenen single Nou is het genoeg , geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian, waarin ook de dance-invloed van die laatste doorklinkt. Voor zijn meest recente single Jij is de muziek onder anderen gemaakt door Jeroen Rombouts en Joost Jellema, de producer die voor het debuutalbum van Kenny B. een Edison heeft gewonnen.

Normaal € 35,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIES