• Alles
  • (32)
    Ingezonden
  • (1)
    Evenement

René van Kooten en Vajèn van den Bosch

zondag 10 maart 10:30 uur

Chasse

Hij is een van de bekendste gezichten in de musicalwereld en zij timmert hard aan de weg met steeds meer hoofdrollen in grote producties. René van Kooten (o.a. Aïda, Les Misérables en Jersey Boys ) en Vajèn van den Bosch (o.a. On your feet, Droomvlucht en The sound of music ) zingen hun favoriete liedjes.

Vajèn van den Bosch Vajèn van den Bosch is een Nederlands zangeres, musicalactrice, actrice en stemactrice. Van den Bosch begon haar zangcarrière op 10-jarige leeftijd door mee te spelen in The sound of music . Daarna speelde Van den Bosch in nog meer grote musicalproducties en kleine theatershows. Haar eerste hoofdrol verkreeg zij in Droomvlucht , daarna volgden Shrek , Droomvlucht en Grease . Vajen had een rol in de serie Spangas , de film Heartbeat en stond in de finale van de Voice Kids.

René van Kooten René van Kooten is een Nederlands musicalster, zanger en acteur. Hij had onder andere rollen in de musicals Aida,Beauty and the beast, Zorro, Jersey Boys en de revival van Les Misérables . Voor deze laatste productie ontving hij een Musical Award. Van Kooten vertolkte in 2013 de rol van Jezus in The Passion .

Normaal € 21,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief