Logo bredavandaag.nl
  • Alles
  • (10)
    Concert
  • (1)
    Event

SMRadio en Lokotov Mocktail

vrijdag 20 juli 22:00 t/m zaterdag 21 juli 1:00 uur

Op vrijdag 20 juli 2018 kan het publiek bij een nieuwe editie van Friday On The Rocks genieten van de optredens van de formaties SMRadio en Lokotov Mocktail. Friday On The Rocks wordt georganiseerd door stichting Poporganisatie Breda (POB) en café De Speeltuin en is al jarenlang het wekelijkse evenement in het café aan de Visserstraat 14 te Breda, om bands de kans te bieden om van zich te laten horen en het publiek te trakteren op een lekkere pot live muziek. Ieder vrijdagavond gaan om 21.00 uur de deuren open, vangen de optredens om 22.00 uur aan en de entree is natuurlijk geheel gratis.

SMRadio kan worden omschreven als een stonerpunk-pop-rock-band met een vleugje disco. Het is soms zo sexy dat je jezelf niet tegen kunt houden, maar moet dansen, je haren wild van links naar rechts moet zwieren en moet headbangen tegelijkertijd. Het enthousiasme op het podium zorgt er samen met het heerlijke geluid voor dat je als bezoeker wordt weggeblazen, waarbij je je afvraagt waarom dat vuile geluid toch zo lekker vertrouwd klinkt. De band bestaat uit zanger en bassist Michel 'Mr. Spicy 'Spiessens, gitarist Joris 'Flingel' Simons, drummer Luc Bas en zangeres en percussioniste Stephanie 'Mrs. Spicy 'Lawson. Verwacht verhalen van strippers met één been, getatoeëerde dames, schaduwen in de stad en nog veel meer. SMRadio is een no-nonsense rockband, die eigenlijk gewoon samen met het publiek niets lievers wil dan lol hebben.

Lokotov Mocktail is een rocktrio uit het niet al te pittoreske Best, zeg maar regio Eindhoven dus. Een mix van zware gitaar riffs van gitarist Daan van der Donk, en smerige baslijnen van Dani Steevensz, leggen de fundering van een ijzersterke formatie die je mee neemt op een reis door verscheidene universums. Dani neemt tevens de zang voor zijn rekening. De stevige aard van de muziek wordt echter gecompenseerd met pakkende melodielijnen en zeer dansbare shuffles die drummer Tom Oggel uit zijn trommels en bekkens weet te toveren. De heren zoeken wat betreft de diverse genres in de rockmuziek graag de grenzen op en mixen zoveel mogelijk stijlen door elkaar, op zoek naar zowel het contrast als de harmonie. De eerste ep Space Monster is net uitgekomen op de diverse digitale platformen, waarmee ze de eerste stap in hun muzikale avontuur hebben gezet. Positief behaalde resultaten met andere bands in het verleden zorgen er voor dat ze nu dus al in Breda mogen en maar wat graag komen optreden.

POB en café De Speeltuin presenteren Friday On The Rocks met SM Radio en Lokotov Mocktail, vrijdag 20 juli 2018, Café De Speeltuin, Visserstraat 14 te Breda. Aanvang 22.00 uur en entree geheel gratis.

www.facebook.com/smradioband

www.facebook.com/lokotovmocktail

www.pobsite.nl

www.facebook.com/despeeltuin


deel deze activiteit

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief