Logo bredavandaag.nl
  • Alles
  • (10)
    Concert
  • (1)
    Event

BB En Van Berlo

zondag 22 juli 17:00 t/m 19:00 uur

Zondag 22 juli 2018 vindt er opnieuw een optreden buiten bij café Bel Air Breda plaats. Deze middag komt het Bredase BB En Van Berlo langs om onder de luifel, hun akoestische folk voor het aanwezige publiek te spelen. Verwacht dus een heerlijke muzikale invulling van je zomerse zondagmiddag borrel. Live Onder De Luifel wordt in de zomermaanden door café Bel Air Breda georganiseerd in samenwerking met stichting Poporganisatie Breda (POB). Muzikanten worden uitgenodigd om hun muziek buiten het café te laten klinken, zodat het aanwezige publiek op het terras daar volop van kan genieten. Het café gevestigd aan Boschstraat 174 te Breda is op zondag al vanaf 12.30 uur open, aanvang van de Live Onder De Luifel-optredens is om 17.00 uur, en de toegang is natuurlijk geheel gratis.

BB En Van Berlo is een akoestisch folkduo, bestaande uit de Bredase muzikanten BB van Waardenburg en Rik van Berlo. Zij besloten in het najaar van 2011 hun hechte vriendschap en jarenlange muzikale samenwerking, ze deelden vanaf 2001 al af en aan het podium, officieel te maken. Beiden hebben hun muzikale sporen al verdiend. BB speelde onder meer in de bluesrockband Shotgun Flavour, en de folkformatie Lua. Ook was ze tot 2015 zangeres, violiste, fluitiste en bluesharpiste bij de folkact Vagabound. Rik was eerder al de charismatische frontman van de poprockband Boxershort Questionmark, en is hij de frontman van de rockabillyband Big Rick. Eerder hebben BB en Rik al samengewerkt in de countryfolkgroep The Campfire Collaboration, waar Rik overigens tot de laatst gespeelde muzikale noot deel van uit heeft gemaakt. Eerder waren ze als BB En Van Berlo al eens te gast bij Borrelen Op De Maet in café Corenmaet en tijdens de POBparade in zowel café De Kleine Wereld als Het Zwarte Schaap. Ook stonden ze al eens op het podium van cafés Publieke Werken, Het Hijgend Hert en 'T Zottekot, bij De Stadsgallerij, op het terras van Mezz en onlangs nog op het podium van foodtruckfestival Lepeltje Lepeltje Breda in het Wilhelminapark. Dit duo brengt een aangename mix van blues, folk en oldtime country met meerstemmige zang, begeleid op gitaar, viool, fluit, trompet, mondharmonica, melodica, ukulele. Muziek waar je dus vrolijk en blij van wordt, af en toe mee kunt zingen en zeker ook een dansje bij kunt wagen. Of gewoon heerlijk rustig zitten te genieten zoals deze middag op het terras van Bel Air Breda.

Bel Air Breda en POB presenteren Live Onder De Luifel met BB En Van Berlo, zondag 22 juli 2018, café Bel Air Breda, Boschstraat 174 te Breda, aanvang optreden 17.00 uur en toegang geheel gratis.

www.facebook.com/bbenvanberlo

www.belairbreda.nl

www.pobsite.nl


deel deze activiteit

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief