Afbeelding

Sugar Lady en The Mad Baron

vrijdag 27 juli 2018 22:00 tot zaterdag 28 juli 1:00

Op vrijdag 27 juli 2018 zal er weer een nieuwe Friday On The Rocks plaatsvinden, waarbij het publiek samen met de bands het weekend goed kan inknallen. Deze avond wordt het podium namelijk vrijgemaakt voor Sugar Lady en The Mad Baron. Friday On The Rocks wordt georganiseerd door stichting Poporganisatie Breda (POB) en café De Speeltuin en is al jarenlang het wekelijkse evenement in het café aan de Visserstraat 14 te Breda, om bands de kans te bieden om van zich te laten horen en het publiek te trakteren op een lekkere pot live muziek. Ieder vrijdagavond gaan om 21.00 uur de deuren open, vangen de optredens om 22.00 uur aan en de entree is natuurlijk geheel gratis.

Sugar Lady is een door het New York City van 1977 geïnspireerde en ongepolijste rock 'n roll band uit Utrecht. Deze driemans formatie speelt eigenwerk en covers van bijvoorbeeld The Stooges van Iggy Pop, The Heartbreakers van Johnny Thunders en The Idols van Steve Dior. Het eigenwerk wijkt daar dus niet veel vanaf, waardoor je zowel uptempo en ballads kunt verwachten plus wat daar zo'n beetje tussenin zit.

Komend uit Utrecht maar ook met muzikale wortels in het Bredase, maakt The Mad Baron progressieve metal. De band bestaat uit drummer Sebastiaan, gitarist Youri, zanger Frank en bassist Florian en gitarist Gijs. De laatste twee nemen ook de achtergrond voor hun rekening. Ze brengen verschillende invloeden aan genres samen en zijn geïnspireerd door verschillende artiesten zoals Tool, Karnivool, Opeth en Periphery. Ze staan garant voor stevig slagwerk, fantastische gitaarmuziek & vernieuwende zanglijnen en spelen alleen eigen nummers gebouwd op kwaliteit en passie. Ze waren al eerder te gast bij Friday On The Rocks, maar komen nu ter promotie van het onlangs verschenen album When Nothing Comes True graag nog eens terug naar De Speeltuin.

POB en café De Speeltuin presenteren Friday On The Rocks met Sugar Lady en The Mad Baron, vrijdag 27 juli 2018, Café De Speeltuin, Visserstraat 14 te Breda. Aanvang 22.00 uur en entree geheel gratis.

www.facebook.com/sugarlady69
www.themadbaron.com
www.pobsite.nl
www.facebook.com/despeeltuin