Afbeelding

Ecstatic Dance Breda: DJ Mystica

vrijdag 14 december 2018 19:00 tot 22:15

Mystica is een dj en kunstenaar die het diepst van haar ziel en haar ervaringen in het leven, tot uiting brengt door middel van fotografie, schilderkunst, handwerk en muziek.
Geïnspireerd door een diepe passie en liefde voor de natuur en een verfijnd begrip van cultuur en diversiteit tracht ze alle vormen van haar kunst in te zetten als een medium om het “zelf” te genezen te inspireren, te raken en dichterbij onze bron te komen.
Afgelopen jaar was Mystica meermaals te gast bij Ecstatic Dance België, in o.a. Gent en Brussel en draaide ook op Ecstatic Trance deze zomer. Vanavond haar eerste Ecstatic in ons land. Haar dj sets kenmerken zich door een kleurrijk palet van zorgvuldig gekozen nummers die met een zekere intentie of gevoel resoneren, die zij vervolgens weeft tot een kunstwerk dat spreekt van emotie, een spiritueel inzicht en levenservaring. Het verhaal van haar sets gaat soms diep, over de viering van het leven, inspireert of wakkert de helende werking van muziek aan.
Haar stijl varieert van diepe chill, downtempo tot world fusion, melodische deep house, progressive, tribal en melodische techno. Dat alles met een multiculturele, nature-loving en vooral mystieke touch.