• Alles
  • (8)
    Evenement
  • (1)
    Ingezonden

Ecstatic Dance Breda: DJ Sefrijn + Eline Louise

vrijdag 11 januari 19:00 t/m 22:15 uur

Sefrijn is spaceholder, muzikant en kunstenaar. Hij dient in alles de Liefde, en nodigt je uit te leven vanuit deze onvoorwaardelijke oneindige Liefde. Voor jezelf, voor de ander, voor de hele kosmos. Op zijn 6e werd hij verliefd op de piano, draait al 10 jaar als DJ en organiseert verbindende mantra events.

Zijn Ecstatic Dance sets nodigen je uit te luisteren. Ja, naar de muziek natuurlijk, maar vooral naar je zelf. Wat wil er in jou bewegen? Wat maakt de muziek in JOU los? Een reis door allerlei sferen, landschappen en emoties. Muziek met hemelse melodieën of aardende percussie. Opzwepende extase of vertragende ontspanning. En altijd weer nieuw. 

De verbinding tussen klank en beweging vormt een grote bron van inspiratie voor muziektherapeute en muzikante Eline Louise van der Linden. Dit bracht haar onder andere bij Ecstatic Dance als ceremonieleidster en muzikant. Toen Eline 3 was vroeg ze om een viool en ze zingt al haar hele leven. Als puber speelde Eline elektrische viool in een rockband, was later jazz-zangeres in diverse duo’s en toerde door Europa met een Balkan/Klezmer groep (tevens Nederlands Kampioen straatmuzikanten 2015).

Eline werkt graag vanuit rust en laat veel ruimte zodat iedereen muziek en dans op zijn eigen manier kan beleven. Wezenlijk contact maken en aandacht hebben voor wat daar zichtbaar of gevoeld wil worden staan hierbij voorop.

Eline en Sefrijn spelen bij gelegenheid samen piano, viool en nog veel meer. De klanken helpen te ontspannen, je lichaam te voelen en vrijer te ademen. Verstillend en vanuit het hart. Wie weet verrassen ze je vanavond …

Programma

19:00 uur Deur opent (niet eerder). Aankomen in stilte. In de zaal dans en muziek.

19:30 uur Openingsceremonie met Eline Louise

20:00 uur Ecstatic Dance met DJ Sefrijn

22:15 uur Gezamenlijke afsluiting

Bijdrage: € 17,00

Locatie: Libre Dance & More aan de rand van het centrum van Breda (Gieterijstraat 8a 4814 DA Breda), op loopafstand van het station biedt haar gastvrijheid aan dans, kunst (en evenementen). Een fijne licht verende dansvloer van 180 m² , AIRCO / ventilatie, sfeerverlichting én een geweldige geluidsinstallatie, staan borg voor mooie Ecstatic. http://libredanceandmore.nl/

Alle info op: http://www.ecstaticdancebreda.nl


deel deze activiteit

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief