Stoffenmarkt bij Tools To Work

zaterdag 22 augustus 2020 11:00

TETERINGEN - Naai je graag je eigen kleding, maak je knuffels van stof, of houd je van quilten? Misschien vind je wel een leuke coupon tijdens die de stoffenmarkt die Tools To Work eenmalig houdt op haar voorterrein in Teteringen.

Op zaterdag 22 augustus bent u tussen 11.00 uur en 15.00 uur welkom op het buitenterrein van Tools To Work aan de Laanzichtweg 101 in Teteringen. Er wordt dan een ‘corona-proof’ stoffenmarkt gehouden waarvan de opbrengst weer gebruikt wordt voor de Afrikaanse projecten.

Er liggen lapjes en lappen tegen zeer lage prijzen. Soms met een weeffout of andere beschadiging maar vaak nog goed te gebruiken voor het maken van een leuke stoffen knuffel, een leuke quilt, of een ander hobbywerkje.

Maar er zijn ook coupons die nog uitermate geschikt zijn om zelf nog een leuke blouse, jurk of rok van te maken. Daarnaast zijn er nog grotere coupons met gordijnstof alsmede ritsen te koop.

De toegang tot de markt is gratis. U dient te betalen met contant geld (pinnen kan niet) en neem zelf een tasje mee. Parkeren kan in de berm voor het bedrijfspand.[n]

Locatie