• Alles
  • (41)
    Bijeenkomst
  • (12)
    Evenement
  • (3)
    Concert

Kerstconcert in Waalse Kerk

dinsdag 7 december 11:00 uur

Foto: Renate Bleijenberg

Dinsdagochtend 7 december bent u van harte welkom in de Waalse Kerk aan de Catharinastraat 83 in Breda. De Zeister pianist Wouter Harbers (35) geeft hier samen met zes zangers een koffieconcert met prachtige Engelse Kerstmuziek. Vanuit de sfeervol versierde kerk nemen ze u denkbeeldig mee naar een Engelse kathedraal, waar de gotische bogen worden gevuld met helder stemgeluid…

Wat vindt u de mooiste Carol? O Holy Night? Die voeren ze met veel passie uit! Of toch Once in Royal Davids City? Daar openen ze het concert mee! Houdt u meer van Händels Messiah? Dan bent u vast dol op For unto us en het Hallelujah… Wij ook, dus dat komt ook goed! En natuurlijk zitten er ook muzikale verrassingen in het programma, waaronder enkele frisse pianowerkjes.

Vocaal ensemble ‘Cantus Lux Aeterna’ zingt ook a capella Lux Aeterna van Elgar, en Wouter vertelt mooie anekdotes rondom de muziek. Vooraf is er warme chocolademelk met kerstkrans! Uiteraard alles binnen de geldende coronamaatregelen. Komt u meegenieten?

Dinsdag 7 december, 11:00u (zaal open vanaf 10:30u)

Waalse Kerk, Catharinastraat 83, Breda

Entree: 15,00 euro (incl. chocolademelk)

Kaarten via www.koffieconcerten.nl
deel deze activiteit

Locatie

Waalse Kerk
Breda
Catharinastraat 83
4811XG


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.