• Alles
  • (2)
    Evenement
  • (23)
    Ingezonden

All at once

dinsdag 14 mei 20:00 uur

Chasse

Romy Monteiro komt naar het theater! En nu eens niet in de rol van Rachel Marron, in een bomvol Ziggodome of Ahoy of met beeldscherm ertussen. Maar live en zichzelf, met haar favoriete songs van haar muzikale helden én eigen liedjes van het nieuwe album; in een theaterconcert een hele avond genieten van haar briljante stem. Ook vertelt Romy hoe het is om van de ene op de andere dag bekend te worden en deelt ze openhartig alle life-changers die ze in die korte tijd mocht meemaken.

Ineens was alles er in het leven van Romy Monteiro: de ontdekking van haar muzikale talent in The Voice of Holland , de hoofdrol in de hit-musical The Bodyguard en een televisiecarrière. Van de ene op de andere dag werd ze een ster die tot nu toe alleen maar blijft rijzen. Zo won ze voor haar rol in The Bodyguard de  Musical Award  voor Aanstormend Talent en kwam haar eerste album A Tribute To Whitney op nummer één binnen in de Album Top 100, notabene alleen fysiek en niet eens digitaal uitgebracht.

Op televisie presenteert ze wekelijks Mijn vader is de beste en sinds kort is ze ook te zien als coach in It takes 2 naast Trijntje Oosterhuis, die Romy in 2014 nog tot in de kwartfinale van The Voice coachte. De voorstelling wordt geregisseerd door Martin Michel, die eerder musicals als Grease en Flashdance en de theatershows Simone! en Ruth Jacott’s Simply the best, a lady on stage regisseerde. www.romyontour.nl

 

Normaal € 39,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief