• Alles
  • (33)
    Evenement

Durga McBroom e.a.

vrijdag 7 december 20:00 uur

Chasse

Dat je niet veel dichter bij het origineel kunt komen dan dit, weten de echte ‘Floydians’ al lang. Met ruim twintig songs in een avondvullende show, nemen het Pink Floyd Project en Pink Floyd’s eigen Durga McBroom ons mee op reis in vijftig jaar Pink Floyd.

Durga McBroom tourde maar liefst drie keer de wereld rond met het legendarische Pink Floyd. Nu staat ze in de groots opgezette, authentieke Pink Floydshow van het Pink Floyd Project. Dat je niet veel dichter bij het origineel dan dit kunt komen, weten de echte ‘Floydians’ al lang. Het twaalfkoppige Pink Floyd Project is Neerlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributeband en bestaat al ruim tien jaar. Met ruim twintig songs in een twee en een half uur durende show, nemen het Pink Floyd Project en Durga McBroom je mee op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd, compleet met kinderkoor. www.pinkfloydproject.nl

a trip down memory lane Verdeeld in twee sets is de show een trip down memory lane, van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente en veelal eigentijdse werk onder aanvoering van David Gilmour; van The piper at the gates of dawn , Dark side of the moon , The Wall en Wish you were tot en met Division Bell en Endless River . Naast Durga McBroom en een topcast van muzikanten en vocalisten waaronder Bert Heerink, werken in totaal bijna dertig mensen met diepgewortelde liefde voor de muziek voor- en achter de schermen van deze show. Met quadrafonisch zaalgeluid, audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, videoschermen met kunstzinnige visuals en de natuurlijk voor Pink Floyd zo herkenbare attributen, is het één van de grotere tribute-producties van de Benelux. Als ambassadeur van de stichting KidsRights nodigt het Pink Floyd Project daarnaast bij ieder optreden ook een lokale groep basisschoolkinderen uit voor het koor bij de grootste Pink Floyd-hit Another brick in the wall !

Normaal € 39,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief