Logo bredavandaag.nl
  • Alles
  • (37)
    Evenement

Epilepsie Café regio Breda / West-Brabant

woensdag 20 maart 19:30 t/m 21:30 uur

SAMENVATTING

Epilepsie Café regio Breda / West-Brabant

Op woensdag 20 maart is weer een Epilepsie Café voor de regio Breda / West-Brabant. De ontmoetingsplaats om ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden.

Gasten zijn deze keer een maatschappelijk werker en een onderwijsdeskundige.

Locatie is Scc de Poelewei, Mgr. de Vetstraat 2 te Breda. Inloop is vanaf 19:00 en het begint om 19:30 tot 21:30. Toegang is gratis. Meer informatie: www.epilepsievereniging.nl/activiteiten

 

UITGEBREIDE INFORMATIE

Epilepsie Café regio Breda / West Brabant

Ontmoet anderen, deel je verhaal, over leven met epilepsie

 

Op woensdag 20 maart is weer een Epilepsie Café voor de regio Breda / West-Brabant

Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn van harte welkom.

Deze keer is de heer Paul Timmermans aanwezig. Hij is maatschappelijk werker bij MEE en zal vertellen wat stichting MEE kan betekenen met betrekking tot o.a. werk en UWV. U kunt ook persoonlijke vragen aan hem stellen.

Vanuit het LWOE (landelijk werkverband onderwijs en epilepsie) zal Linda Fürst weer aanwezig zijn Zij begeleidt leerlingen (en hun ouders) en leerkrachten die te maken hebben met een kind met epilepsie in de klas. U kunt ook persoonlijke vragen aan haar stellen.

De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op het gezin, je werk, je vrije tijd, ect.

Wil je praten, dan praat je. Wil je luisteren, dan luister je.

Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. En gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn. Bij voorkeur per e-mail: breda@epilepsievereniging.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen.

Datum/Tijd

Woensdag 20 maart 2019

19:30 - 21:30 (inloop vanaf 19:00)

Locatie

Scc de Poelewei

Mgr. de Vetstraat 2

Breda

Meer informatie

Mevrouw Marrie Kuijper, telefoonnummer 078 – 616 60 60, of mevrouw Ankie Evers, telefoonnummer 076 – 514 99 46.


deel deze activiteit