• Alles
  • (29)
    Ingezonden
  • (1)
    Evenement

Fahd Larhzaoui

vrijdag 29 maart 20:30 uur

Chasse

In Shirt uit Fahd! bekijkt theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui op eerlijke, humoristische en scherpe wijze zijn lot. We treffen hem op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven ligt aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich nooit beter en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Een  taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug.

Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

Met Shirt uit Fahd! brengt Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl een opzienbarende solo.

Piet Menu: “Door een ontmoeting met de ander leer je jezelf kennen, dat is het motto van Het Zuidelijk Toneel. Shirt uit Fahd! is zo’n indringende ontmoeting. Omdat in Fahd’s Marokkaanse roots een universele, moderne en herkenbare worsteling zit met vrijheid en de nood aan roes, rust en rebellie.” www.fahdlarhzaoui.nl   www.hzt.nl   www.allesvoordekunsten.nl

tekst: Don Duyns – regie: Bram Jansen – spel: Fahd Larhzaoui – coproductie: Alles voor de Kunsten, Het Zuidelijk Toneel

Self made acteur Fahd Larhzaoui speelt bij tal van gezelschappen in binnen- en buitenland.In 2014 brak hij door met zijn solo Schijn , over een man die een dubbelleven leidt. Schijn speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname. Fahd was ook vijf jaar lang te zien als acteur en presentator bij het populaire kinderprogramma Huisje boompje beestje van de NTR.

Normaal € 17,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief