• Alles
  • (2)
    Evenement
  • (23)
    Ingezonden

Fu-Fu-Fu-F?ck it

zaterdag 4 mei 20:30 uur

Chasse

Na drie seizoenen op het rode pluche van The Voice bracht Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, op haar laatste EP persoonlijke liedjes uit over zichzelf en de mensen om haar heen. Na een uitverkochte clubtournee brengt ze de liedjes en de verhalen erachter nu naar het theater.

In haar inmiddels vierde theatertournee deelt Sanne Hans, beter bekend als (frontvrouw van) Miss Montreal openhartig en kwetsbaar hoe ze met vallen en opstaan leerde om vooral zichzelf te blijven en het soms gewoon beter is om schijt te hebben aan alles en iedereen. Hartverwarmend en ontroerend, maar Sanne zou Sanne niet zijn als ze zich er de afgelopen jaren ook niet met humor doorheen heeft geslagen. www.missmontreal.nl

Again Wat begon met zingen in een reclamespotje en een optreden bij De Wereld Draait Door, werd al snel een achtbaan van hits en bijna onafgebroken touren langs alle grote clubs en festivals. Bijna tien jaar later besloot ze daarom vorig jaar terug te keren naar de plekken waar het allemaal begon, de opnames van haar eerste album in Portugal en de zalen van haar eerste tour. “Een trip down memory lane, om alles te verwerken en het eindelijk eens een plek te geven en trots te worden en zijn op die tijd, tien jaar geleden.” Amper een jaar na het succes van Don’t wake me up , bestormt ze nu met deze hoogstpersoonlijke EP Again alweer de hitlijsten.

 

Normaal € 33,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief