• Alles
  • (6)
    Ingezonden

Gers Pardoel

donderdag 25 april 20:30 uur

Chasse

Gers komt met zijn eerste theatertour! Hij vertelt openhartig hoe hij van keukenboer doorgroeide naar artiest. Een eerlijke en ontwapenende avond met veel van zijn hits en nieuwe liedjes, waarbij Gers voor het eerst ook het verhaal vertelt achter nummers als Louise en Bagagedrager .

Tot grote goesting van zijn Belgische fans speelde Gers Pardoel afgelopen jaar niet alleen de Antwerpse Lotto Arena twee dagen plat, maar maakte hij ook voor het eerst een theatertournee. En nu is er ook goed nieuws voor de Nederlandse fans, want nu hij de smaak te pakken heeft speelt hij ook in ons eigen land een theatershow. “De intieme sfeer van het theater brengt mij dichter bij mijn gasten en de gezellige setting zorgt ervoor dat ik hen kan meenemen in mijn verhaal. Een eigen theatershow is één van mijn dromen, die eindelijk afgevinkt kan worden. Ik heb er ontzettend veel zin in”, vertelt Gers. www.gerspardoel.nl

carrière Nederland en Vlaanderen maakten voor het eerst kennis met Gers Pardoel door zijn bijdrage in de New Kids Turbo hit Broodje Bakpao met The Opposites en Sef. Dat levert hem een contract op bij het grote Top Notch hiphop-label en al snel scoort hij solo hits en werkte hij samen met The Partysquad, Marco Borsato, Guus Meeuwis en zelfs Doe Maar. De single Ik neem je mee van zijn debuutalbum is één van de grootste Nederlandstalige hits in de historie van de Mega Top 50 en bereikte dubbel platina in Nederland en België. In Vlaanderen wordt Gers daarnaast ongekend populair met zijn deelname aan Liefde voor muziek , de Vlaamse equivalent van het tv-programma Beste zangers .

Normaal € 25,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief