• Alles
  • (2)
    Evenement
  • (23)
    Ingezonden

Likeminds / Saman Amini & Black Sheep Can Fly

donderdag 2 mei 20:30 uur

Chasse

A seat at the table van Saman Amini, Yannick Jozefzoon, Ward Kerremans en Werner Kolf is een vlijmscherpe theatervoorstelling over het gevoel van liefde en haat voor ons vaderland. Een ontroerend, humoristisch en kritisch portret van hoe racisme zich manifesteert in onze samenleving. Landgenoten wees welkom. Maar doe normaal of ga weg. Of koop een kaartje. www.likeminds.nl www.blacksheepcanfly.nl

tekst & dramaturgie: Nima Mohaghegh – regie: Arie de Mol – tekst & spel: Ward Kerremans, Yannick Jozefzoon, Werner Kolf, Saman Amini – coproductie: Balck Sheep Can Fly, Het Nationale Theater

Saman Amini (IR) vluchtte samen met zijn moeder en zusje op 11 jarige leeftijd naar Nederland. Hier kwam hij al op jonge leeftijd in aanraking met Theatergroep DOX. Hij bleek een groot talent te zijn en stroomde moeiteloos door naar de acteursopleiding van Toneelacademie Maastricht. Saman speelt onder andere in de theaterhits Nobody Home en Jihad (regie Daria Bukvic). Hij werd in januari 2017 door het NRC uitgeroepen tot ”een van de rijzende sterren van 2017”!

Yannick Jozefzoon (NL) begon met acteren bij theatergroep DNA en speelde vanaf jonge leeftijd in films en tv-series. Yannick studeerde in 2015 af aan de Toneeladacemie Maastricht. De laatste jaren speelde hij in films als Boy 7 , tv-series als Meiden van de Herengracht en theaterproducties bij o.a het Nationale Toneel.

Ward Kerremans (BE) studeerde in 2013 af aan de Toneelacademie Maastricht. hij werd bekend als de presentator van het Ketnet-spelprogramma Kwiskwat . Hij werd genomineerd voor een Kemna Award voor zijn rol in De Meeuw waar zijn klas mee afstudeerde. Hij speelde in diverse tv-series, waaronder Smeris . Hij speelde onder andere bij  Theater Utrecht en het Amsterdamse Bostheater.

Werner Kolf (NL) studeerde in 2012 af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij is onder andere bekend van films als Rokjesdag en Moordwijven en tv-series als Vechtershart en Van God los . Hij schreef en speelde hij zijn eerst solo-voorstelling Klein waarin hij, aan de hand van zijn laatste woorden tot zijn vader, een reis maakt langs gebeurtenissen in zijn leven. Vanaf seizoen is Werner 2016-2017 verbonden aan het Nationale Toneel.

Normaal € 19,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief