• Alles
  • (36)
    Evenement

Nationale Museumweek | Rondleidingen

dinsdag 9 april 15:00 t/m 15:45 uur

Duik in de wereld van Teun Hocks tijdens de 

Nationale Museumweek!

9 t/m 14 april, met dagelijkse rondleidingen

Locatie: Stedelijk Museum Breda

Rondleidingen

Tijdens de Nationale Museumweek is er iedere dag een gratis rondleiding in de tentoonstelling ‘Van vroeg tot laat – De voorstellingen van Teun Hocks’.

Data, kosten en aanmelden:

Dinsdag 9 april – 15.00 tot 15.45 uur

Woensdag 10 april – 15.00 tot 15.45 uur

Donderdag 11 april – van 15.00 tot 15.45 uur

Vrijdag 12 april – 15.00 tot 15.45 uur

Zaterdag 13 april – 15.00 tot 15.45 uur

Zondag 14 april – 15.00 tot 15.45

Kosten: gratis (met geldig museumticket)

Meld je aan via: info@stedelijkmuseumbreda.nl o.v.v. Nationale Museumweek

Tip: meld je snel aan, het aantal plaatsen per rondleiding is beperkt.

Teun Hocks

De tentoonstelling biedt een verrassend overzicht van het omvangrijke oeuvre van performer, schilder en fotograaf Teun Hocks, die internationale bekendheid verwierf met zijn geënsceneerde fotoschilderijen. Voor het eerst worden vroege performances,studies, tekeningen en foto’s samengebracht met een ruime selectie uit zijn laterewerk.

Nationale Museumweek 2019

Nederland telt vele prachtige museumcollecties over geschiedenis, beeldende kunst, natuurhistorie, economie, wetenschap, techniek en volkenkunde. Ze zijn het geheugen van een stad, een streek, van ons land en daarmee van onszelf. Musea vertellen verhalen die we niet mogen vergeten. Elke collectie toont ons een deel van een geweldig cultureel kapitaal – #OnsEchteGoud.

Dat enorme culturele kapitaal is van ons allemaal. Van maandag 8 t/m zondag 14 april 2019 staan de Nederlandse museumschatten opnieuw volop in de schijnwerpers. Ga het samen ontdekken. Binnen én buiten de muren van het museum. Pronkstukken, bijzondere activiteiten en initiatieven... ze zijn dichterbij danje denkt!

Tijdens de Nationale Museumweek gelden de reguliere toegangsprijzen voor een bezoek. Regulier tarief is € 12 per persoon, gratis voor museumkaarthouders en kinderen t/m 12 jaar en CJP/studentenpas € 5. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de rondleiding.


deel deze activiteit

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief