• Alles
  • (31)
    Evenement

Releave

donderdag 11 april 20:30 uur

Chasse

De winnaar van de USA International Harp Competition in 2013 creëert met zijn composities een eigen muzikale wereld. In deze voorstelling brengt hij die wereld tot leven met een collectief van lichtkunstenaars die erom bekend staan een ruimte om te kunnen toveren tot een poëtische nieuwe wereld.

Op zijn laatste album Tomorrow Eyes - uitgebracht door het prestigieuze Deutsche Grammophon label - werd het letterlijk én in zijn muziek duidelijk: de ogen van Remy van Kesteren zijn op de toekomst gericht. En dan niet alleen zijn eigen, persoonlijke toekomst, maar vooral die van de muziek. Remy zoekt het avontuur op en liefst de grenzen tussen genres en vorm en het experiment. Een mengeling van neo-klassieke minimal, elektronica en jazz. In deze voorstelling brengt hij die wereld tot leven, niet alleen in zijn muziek maar ook in de samenwerking met het Blauwe Uur.

Met uiteenlopende samenwerkingspartners als Into The Great Wide Open, Oerol en rockband De Staat maar ook Morris Kliphuis’ Kapok en philharmonie zuidnederland is het Blauwe Uur bij uitstek een partner voor Remy van Kesteren. Die presenteerde namelijk zijn album in poptempel Paradiso met Eric Vloeimans, maar speelde ook in Carnegie Hall en op de Night of the Proms. Ook het theater is Remy niet vreemd, eerder werkte hij met de wereldberoemde choreograaf Hans van Maanen en recent ging zijn eerste eigen geschreven compositie voor harp, band en orkest in première bij Het Nationaal Ballet in een samenwerking met choreograaf Ernst Meisner.

Normaal € 26,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief