• Alles
  • (8)
    Evenement
  • (7)
    Ingezonden

SHARP/ArnoSchuitemaker

vrijdag 18 januari 20:30 uur

Chasse

In The way you sound tonight creëert Arno Schuitemaker een ‘akoestische ballroom’: in een oneindige stroom beweging en geluid nemen vijf dansers het publiek, dat letterlijk ín de voorstelling zit, mee in een dynamisch spel tussen afstand en nabijheid, ruimte en energie.

Meeslepend, magisch, intens. Het werk van choreograaf Arno Schuitemaker laat geen toeschouwer onberoerd. Zijn voorstellingen zijn ware ervaringen. Hij is veelgevraagd op de Europese danspodia en werd door de magazines tanz en Dance Europe “een van toonaangevende hedendaagse choreografen in Nederland” genoemd. Met The way you sound tonight rekt hij de beleving van de theaterzaal op, een louterende ervaring die lijfelijk nagonst. www.arnoschuitemaker.com

concept & choreografie: Arno Schuitemaker – compositie: Aart Strootman – performers:  Revé Terborg, Ivan Ugrin, Stein Fluijt, Piet Defranq e.a.

Arno Schuitemaker maakte de afgelopen jaren indruk met een serie fysieke performances, onontkoombaar en vol energie. Hij wordt inmiddels gezien als een van de meest vooraanstaande choreografen van de nieuwe generatie in de hedendaagse dans. De fysieke meeslependheid en magische eenvoud van zijn werk worden tot ver buiten de landsgrenzen geroemd.

Normaal € 19,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief