• Alles
  • (6)
    Ingezonden
  • (2)
    Evenement

Smoky Strings

vrijdag 5 april 20:30 uur

Chasse

Harry Sacksioni laat met zijn unieke ‘Sacksioni methode’ in deze show op vijf verschillende gitaren de snaren smeulen. Met schurende (fingerstyle) blues en funk uit een selectie van zijn beste en een aantal nieuwe werken. Niet voor niets is hij voor het achtste opeenvolgende jaar verkozen tot beste akoestische gitarist in de Benelux!

Harry Sacksioni stat al ruim vijftig jaar op het podium en hij beschikt dan ook over een enorme catalogus aan arrangementen en eigen werk. Naast een selectie van de beste werken uit zijn repertoire zal Harry Sacksioni in het concert ook een aantal composities laten horen die net vers uit de inkt - of beter gezegd - snaren komen. www.harrysacksioni.nl

de Sacksioni methode Na de imponerende filmmuziektournee geïnspireerd door Ennio Morricone - wegens succes in veel zalen nog eens verlengd - komt Harry Sacksioni nu terug met ronkende blues en swingende funk. Dat schetst bij uitstek de breedte waarin hij zich al decennialang beweegt; of het nu stevige funk is zoals zijn bekende versie van Stevie Wonders I wish of The Pink Panther , Harry Sacksioni lijkt moeiteloos een hele band tot een heel orkest uit de snaren te toveren. Hij beschikt daarvoor over een unieke, zelf ontwikkelde techniek, die bekend staat als ‘De Sacksioni Methode’. In acht jaar tijd ontwikkelde hij daarvoor de lesmethode met DVD die in 2008 verscheen. Harry Sacksioni was lang daarvoor al een gevierde gitarist. Hij werkte met onder anderen Herman van Veen, Frank Boeijen en Raymond van het Groenewoud. Maar met een verbluffende demonstratie van zijn methode bij De Wereld Draait Door bereikte hij ineens een miljoenenpubliek.

Inmiddels is Harry Sacksioni voor het achtste achtereenvolgende jaar verkozen tot beste akoestische gitarist van de Benelux door de lezers van het tijdschrift Gitarist. Zijn theatershows zijn met met - naast indrukwekkende fingerstyle-spel, bijzondere muzikaliteit en componeertalent - ontwapenende en humoristische verhalen steevast een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis.

Normaal € 23,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief