• Alles
  • (33)
    Evenement

Storytrail stadswandeling Breda

zondag 9 december 14:00 t/m 15:30 uur

Verhalenverteller Eric de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen verzorgt op zondagmiddag 9 december een enerverende Storytrail stadswandeling in Breda. Dwalend door straten en stegen vertelt hij de mooiste, spannendste en meest romantische stadsverhalen.  

Verteller Eric is niet zo goed in jaartallen - daarvan zult u er tijdens zijn Storytrail stadswandeling dan ook niet veel te horen krijgen. Maar meeslepende verhalen vertellen, dat kan hij als de beste. Wie met Eric door de stad loopt, waant zich in een andere eeuw. U hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook! De verteller neemt u mee naar de tijd van de Tachtigjarige Oorlog, toen Breda werd belaagd door soldaten van de Spaanse koning. Laat u meesleuren in de geschiedenis, kruip in de huid van rijke lui en arme sloebers, draai legercommandant Houtepen een loer, droom van een onmogelijke liefde, zoek troost in het Begijnhof en vaar als verstekeling mee in het roemruchte Turfschip. De Storytrail stadswandeling Breda is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Breda begint op zondag 9 december 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).


deel deze activiteit

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief