Logo bredavandaag.nl
  • Alles
  • (20)
    Evenement

The best of!

zaterdag 23 februari 20:00 uur

Chasse

“Ik heb nog nooit een volle theaterzaal zo op en neer zien springen”, schreef een van onze bezoekers na een voorstelling van The Crazy Pianos te hebben bijgewoond. Wie van een goed muzikaal feestje houdt en heerlijk dansen en springen, moet het echt eens hebben meegemaakt. De Crazy Pianos is vooral bekend van de bar in Scheveningen, waar Roel van Velzen in zijn prille carrière nog het dak eraf speelde. Al meer dan tien jaar komen de muzikanten van Crazy Pianos inmiddels ook in theater de zaal op de kop zetten.

De zingende, swingende, uitdagende, humoristische muzikanten op de drum, saxofoon en brandweerrode piano’s maken er weer een muzikale rollercoaster van. Komend seizoen verzamelen ze de aller- aller- allergrootste hits en komen met een spetterend nieuw programma. Een spectaculaire show waarbij stilzitten geheel onmogelijk is. Een muzikaal hoogstandje geschikt voor jong en oud, als je maar van muziek houdt!

Crazy Pianos In Scheveningen is de Crazy Pianos bar al bijna twintig jaar een topattractie. Iedere avond transformeren de Crazy Pianisten de tent tot een Amerikaanse singalong pianobar. Met veel humor en ongekend improvisatietalent slepen de ras-muzikanten op piano, saxofoon en drum het publiek mee in een groot muzikaal feest waar alles voorbij kan komen uit de pop, rock, seventies en eighties, bekende meezingers en de toppers van nu. De Crazy Pianos spelen met het grootste gemak hits uit alle hoeken van de popgeschiedenis, van binnenlandse en buitenlandse bodem.

 

Normaal € 29,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief