• Alles
  • (6)
    Ingezonden

Toneelgroep Maastricht

donderdag 16 mei 20:30 uur

Chasse

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in Noem het maar liefde , een gloednieuwe toneeltekst van Ilja Leonard Pfeijffer. Het stuk beschrijft 15 scènes die onherroepelijk uitdraaien op het consumeren van de liefde. 15 scènes, 15 personages, 15 keer seks. In regie van artistiek leider Michel Sluysmans wordt Noem het maar liefde een hilarische en ontroerende reis langs bedrog, eenzaamheid, verleiding, verlangen en het snakken naar echte liefde.

De liefde gaat voorbij aan rangen, standen, leeftijd, of praktische bezwaren. Op het terrein van de liefde is alles mogelijk. Het is de enige plek waar de mens echt vrij is en kan zijn wie hij had willen worden. De liefde is immers een fictie die zich niets aantrekt van de werkelijkheid.

Geïnspireerd op Arthur Schnitzlers Reigen (1900) laat Ilja Leonard Pfeijffer op ironische, vileine en ontroerende wijze zijn licht schijnen op de seksuele moraal anno nu. www.toneelgroepmaastricht.nl

tekst: Ilja Leonard Pfeijffer – regie: Michel Sluysmans – muziek: Viktor Griffioen – spel: Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Jan Paul Buijs, Jouman Fattal, Viktor Griffioen, Elisabeth De Loore (piano)

Normaal € 32,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief