• Alles
  • (33)
    Evenement

Zonder Genade

donderdag 13 december 20:30 uur

Chasse

Elke Vierveijzer komt met Geen Genade naar Breda. Het leven deelt rake klappen uit. Als je even niet oplet, spuugt ze je vol in het gezicht. Maar Elke Vierveijzer spuugt terug! Na haar ontroerende eerbetoon aan Maarten van Roozendaal afgelopen jaar komt Elke dit jaar met haar eerste eigen, avondvullende voorstelling Zonder Genade .   www.elkevierveijzer.nl

Elke is in 2014 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie en als finalist bracht ze “het mooiste wat het Amsterdams Kleinkunst Festival” in 2015 te bieden had volgens Volkskrant. Met Om te janken zo mooi waarin ze Maarten van Roozendaal vertolkte, sleepte ze afgelopen jaar ook nog de publieksprijs van het Rabo Talenten Concours in de wacht. Maar in Zonder Genade bewijst Elke dat ze toch ook echt al genoeg van zichzelf te vertellen heeft. Ze neemt alles onder de loep dat de wereld en het leven ons voorschotelt.

Waar doet het zeer? En waarom? En als we allemaal wel eens huilen, waarom doen we dat dan allemaal alleen? Soms snoeihard maar met engelachtige stem legt Elke Vierveijzer de vinger op een ieders zere plek. Eerlijk, onbedaarlijk grappig en pijnlijk raak.

Normaal € 18,00


deel deze activiteit

Locatie

Chassé Theater N.V.
Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief