Afbeelding
Foto: Tom Doms

Organisatie PLOEGENDIENST Winterfestival pakt extra uit in jubileumjaar

Door: Redactie Advertorial

(advertorial) - Werk gaat altijd door, ook voor de organisatie achter het festival PLOEGENDIENST. Aankomend jaar bestaan ze tien lentes en dat vieren ze het liefst met hun favoriete ‘collega’s’ op de werkvloer. En de kaartverkoop voor die jubileumeditie start vandaag, 26 september, om 12.00 uur.

PLOEGENDIENST luidt het 10 jarig bestaan in tijdens haar wintereditie op zaterdag 27 januari, wat tevens ieder jaar het eerste festival van Nederland is. Met een oververhitte werkvloer hoeven bezoekers niet bang te zijn om kou te lijden. Met verwarmde tenten, open vuur en hot tubs op het buitenplein kan extra werkkleding thuis worden gelaten.


De organisatie doet er dit jaar nog een (klapper)tandje bij, uit dank voor alle trouwe, hardwerkende bezoekers. Alle creativiteit en energie wordt wederom losgelaten op de aankleding van het terrein. Kunstzinnige bouwwerken, imposante hangars en unieke lichtshows moeten de ideale werkomstandigheden creëren, zodat een grof geschut aan (inter)nationale artiesten flink aan de bak kan. Net als afgelopen zomer gaat ook het terrein dit jaar op de sneeuwschuiver.. euh schop. PLOEGENDIENST staat bekend om haar concept, spannende line-ups, creatief programma, verrassingen en geheime, verstopte hoekjes. Op avontuur zul je in ieder geval gaan!


PLOEGENDIENST Winterfestival wordt georganiseerd op parkeerplaats P5 naast het NAC stadion in Breda en is in het afgelopen decennium uitgegroeid tot het grootste house- en technofestival van de winter. Voordat het zover is zullen de mouwen nog flink opgestroopt moeten worden. De kaartverkoop start namelijk dinsdag 26 september om 12:00 uur. Omdat alle energie teruggaat naar één dag en de werkvloer elk jaar snel volstroomt, zul je er op tijd bij moeten zijn.


Scoor jouw ticket naar de bouwplaats vanaf aanstaande dinsdag 12.00 uur via www.ploegendienst.nl.


Foto: Tom Doms