Afbeelding
Foto: Kunstwerken van Pascal Bastiaenen, Mel Chan, Joop Bongaerts

Expositie Human Kind, Kind Human

vrijdag 9 december 2022 12:00 t/m maandag 23 januari 23:00

Na bijna een jaar van stilte heropent Electron | MotMot gallery met de expositie ‘Human Kind, Kind Human.’ Deze expositie gaat over menselijke duurzaamheid. De kunstenaars Joop Bongaerts, Mel Chan en Pascal Bastiaenen geven elk een ander perspectief op de mens van de toekomst. Op drie manier verbeelden zij ‘hoop’ zonder de realiteit uit de weg te gaan. Aansluitend aan deze expositie is de pop-up tententoonstelling ‘Quiet 500’ te bekijken. Quiet Breda vertelt de verhalen van mensen in armoede, met veel humor en aandacht voor (veer)kracht en talenten die altijd aanwezig zijn. Openingstijden: Elke vrijdag 12:00 - 23:00 uur, Gratis entree Bezoekadres: MotMot gallery, Belcrumweg 19, 4815 HA, Breda

Locatie