Anna en Peter Schutte. Peter heeft op jonge leeftijd de diagnose Parkinson gegeven
Anna en Peter Schutte. Peter heeft op jonge leeftijd de diagnose Parkinson gegeven Foto: Paul Ranft

Parkinsoncarrousel

vrijdag 24 juni 2022 13:45 t/m 16:30

Vrijdag 24 juni organiseert StiB samen met het Parkinsoncafé de Parkinsoncarrousel. Deze (gratis) middag is interessant voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun mantelzorgers. Je kunt kiezen uit meerdere workshops. Deze middag vindt plaats van 13.45-16.30 uur in ‘t Web, Zuringveld 1, Teteringen (inloop vanaf 13.30 uur). Aanmelden: www.stib-breda.nl/parkinson
Aanwezigen krijgen informatie over het nieuwe leefstijlprogramma ParkinsonFit van het Centrum voor Vitaliteit. Daarnaast kun je kiezen uit meerdere workshops: boksen met parkinson, dagbesteding bij zorgboerderij Willemshoeve en mindfulness voor mantelzorgers. Er is ook een informatiemarkt. Toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Locatie