Beeld van Paul Hermans
Beeld van Paul Hermans Foto: onbekend

Mythologie in Het Gele Huis

dinsdag 27 september 14:00 - 17:00

Van 1 tot en met 23 oktober exposeert Paul Hermans in Het Gele Huis met werk onder de titel ‘Van Alfa naar Omega, de Nikè van Samothrake opnieuw bezocht’. Op de openingsdag geeft Paul een uitgebreide toelichting van zijn werk. Hij neemt ons mee naar de wereld van de Grieken waardoor hij geboeid is tijdens zijn reizen. In zijn serie sculpturen met mythologische thema’s worden verleden en heden met een futuristische verwijzing naar de toekomst gecombineerd. Het werk van Paul is uitgevoerd in 24 sculpturen en 24 begeleidende schilderijen, linosneden, zeefdrukken, waardoor wij ook mee gevoerd worden in deze bijzondere hoogwaardige cultuur van weleer. De expositie is te bezoeken op de reguliere openingstijden van Het Gele Huis: vrijdag 14-17; zaterdag 11-17; zondag 14-17. Haagsemarkt 6-achter, Princenhage.

Locatie