Putter in lavendel
Putter in lavendel Foto: Lieneke Steijn

IVN vogelwandeling

zaterdag 28 januari 2023 10:00

Zaterdagochtend 28 januari gaan de natuurgidsen van IVN Mark & Donge op zoek naar vogels in het Zaartpark. IVN haakt met deze wandeling in op de Nationale Tuinvogeltelling, die dit jaar van 27 januari tot en met 29 januari plaatsvindt. We houden geen telling maar een oriƫnterende wandeling om de vogelkennis op te frissen en bij te spijkeren. Vergeet niet uw verrekijker mee te nemen! Als u mee wilt wandelen moet u vooraf inschrijven via onze website. U ontvangt daarna een bevestiging via e-mail met daarin de startlocatie. De wandeling start om 10:00 uur en duurt anderhalf tot twee uur. Meer informatie en het inschrijfformulier kunt u vinden op www.ivn.nl/afdeling/mark-donge/activiteiten

Locatie