Online Nationale Ouderavond NIX18

maandag 2 oktober 2023 20:00

Niet drinken onder de 18. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor je puber, maar mogelijk ook voor jou als ouder. Hoe kun je dat, vaak lastige, gesprek het beste met ze voeren? Om ouders in West-Brabant op weg te helpen, organiseert het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) samen met partners op 2 oktober de online en gratis Nationale Ouderavond NIX18. Een avond vol herkenning en praktische tips. Over het puberbrein, de invloed van alcohol en hoe je dat gesprek nou kunt voeren met je kind. De Nationale Ouderavond NIX18 is op maandag 2 oktober, om 20.00 uur en duurt zo’n drie kwartier. Aanmelden kan via www.nix18.nl Ook is er 11 september een podcastserie over dit onderwerp ’Na de Limonade’ gestart, zie www.helderopvoeden.nl/nadelimonade Hierin worden ook tips voor ouders gegeven.