Vicky ViQueen op het podium van MotMot gallery tijdens de 4e edtie van de dragshow
Vicky ViQueen op het podium van MotMot gallery tijdens de 4e edtie van de dragshow Foto: Ismay Bosman

Drag show #7 | House of Salvia - ‘Around the World’

zaterdag 2 december 2023 19:30 tot 22:00

Ga mee op een oogverblindend avontuur, want House of Salvia presenteert met trots hun nieuwste show: “Around the World.” Bij dit draghouse gaat het niet alleen om optredens, het is een levendige gemeenschap waar drag wordt gevierd en voor iedereen toegankelijk is. House of Salvia streeft ernaar om een veilige plek te creëren, zodat iedereen in het publiek zich thuis voelt. Of je nu een dragliefhebber bent of voor het eerst de wereld van drag betreedt, House of Salvia nodigt iedereen uit om te deze geweldige show te ervaren. Aanvang: 19:30u, Start show: 20:00u. Locatie: MotMot Gallery, Belcrumweg 19, Breda. www.electronbreda.com

Locatie