De singles in actie
De singles in actie Foto: Matchmaker Brabant

Walk I talk I kiss I repeat

donderdag 2 februari 2023 19:30 tot 23:00

Singles opgelet! Vind de liefde van je leven tijdens een wandeling door het Park Valkenberg. Als vrijgezel kun jij je opgeven om mee te lopen. Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen. Je krijgt net als bij de Singelloop een nummer. Aan de hand van een aantal vragen loop je een route en kom je meer over de ander te weten. Als je iemand ziet die jou wel leuk lijkt, kun je het nummer noteren. Vervolgens koppelen de matchmakers de nummers aan elkaar en heb je dus kans op een match. Je kunt er daarna zelf voor kiezen om elkaar beter te leren kennen en samen met je match nog een rondje door het park te wandelen, of een lekker drankje te drinken bij het T-Huis.

Locatie