Open dag De Honingraad

zaterdag 4 februari 2023 10:00 tot 15:00

Op zaterdag 4 februari 2023 is het Wereldkankerdag, een dag waarop wereldwijd wordt stilgestaan bij kanker. In Nederland zijn in veel plaatsen inloophuizen die hun deuren openstellen voor iedereen die, op welke manier dan ook, met kanker te maken heeft. U bent er welkom voor een luisterend oor, contact met mensen die hetzelfde meemaken en ondersteuning bij het verwerken van wat u is overkomen. De Honingraad wil op zaterdag 4 februari tussen 10.00 en 15.00 uur graag informatie geven over wat er zoal te doen is in ons inloophuis. De gastvrouwen/gastheren geven u graag informatie over alle activiteiten die er in ons inloophuis plaatsvinden. Zie ook www.honingraad.nl, www.facebook.com, welkom@honingraad.nl, tel. 076-565 52 91

Locatie