Afbeelding
Foto: flyer

Rocking Old Chap

zaterdag 1 april 2023 14:30

Let’s rock. Zaterdag 1 april In ‘t Rondeel, Kloosterlaan 14, Breda. Rocking Old Chap met in het voorprogramma SoiL: Vic van den Bosch. The Queen of Clubs Entertainment en St. Tientjes organiseren een optreden van Rocking Old Chap. De band heeft een zeer breed repertoire (jaren 50/60/70/80/90…) en staan garant voor een gezellig, sfeervol en spetterend optreden. Met in de pauze The Shadowsman! Soil (is het project van Vic van den Bosch (ex Communication Breakdown) die zijn sporen binnen de lokale/regionale muziekscene ruimschoots heeft verdiend. SoiL is een anagram voor soli. Met enkel een gitaar en een loopstation speelt SoiL een set van classics die behoren tot zijn favorieten. Acts als The Police, Gary M. https://vicsgitaarschool.nl/ - info@thequeenofclubs.nl

Locatie