groenmarkt groei en bloei
groenmarkt groei en bloei Foto: groei en bloei breda

voorjaars groenmarkt groei en bloei Breda

zaterdag 15 april 2023 10:00 t/m 14:00

Zaterdag 15 april is het weer zover, dan vindt traditiegetrouw de voorjaarsgroenmarkt van Groei en Bloei Breda plaats bij Boerderij Wolfslaar. Op deze dag hopen we weer veel groen/tuin liefhebbers te ontvangen waar men bij de verschillende kramen leuke planten/struiken en aanverwante artikelen, zoals plantensteunen keramiek, zelf gemaakte jam en tuincuriosa kan kopen. Dus het ideale moment om te zoeken naar dat ene plantje wat al een tijdje op je verlanglijstje staat of zomaar gezellig kletsen met andere tuin/groen liefhebbers. Dit alles tegen leuke hobby prijsjes.

Voor de kinderen is er speelgelegenheid en ze kunnen genieten van de dieren op de boerderij.

Neem dan ook je kinderen of kleinkinderen, vrienden en bekenden mee. Bij het Tuinhuis van Charlotte kun je terecht voor een lekkere kop koffie of lunch. Tot ziens op 15 april van 10.00 – 14.00 uur! Iedereen is welkom, gratis entree Boerderij Wolfslaar Wolfslaardreef 95 in Breda. www.wolfslaarbreda.nl

Locatie