Kon. Harmonie Concordia Ginneken - Koningsdag 2022
Kon. Harmonie Concordia Ginneken - Koningsdag 2022 Foto: Cees de Cort

Muziek maak je Samen!

zondag 16 april 2023 13:00

Heb je vroeger muziek gemaakt, maar ligt je instrument nu te verstoffen? Haal het uit de mottenballen en doe op 16 april gezellig mee met “Muziek maak je Samen”, een initiatief van harmonie Concordia Breda, met medewerking van docenten van muziekschool De Nieuwe Veste. Iedereen, van jong tot oud (kinderen vanaf groep 5), die ooit een blaasinstrument of slagwerk heeft gespeeld is welkom. Bij voorkeur kun je al noten lezen, ook al is dat wat langer geleden. Er wordt rekening gehouden met verschillende niveaus. Er zijn die middag 3 workshops: voor hout, koper en slagwerk. Aan het eind van de middag brengen we samen een muziekstuk ten gehore. Als je zelf geen instrument hebt, zorgt Concordia voor een leen-instrument. Als je nog geen ervaring hebt maar wel interesse om een muziekinstrument te gaan bespelen ben je ook van harte welkom om te komen kijken en luisteren. Muziek maak je Samen is op 16 april vanaf 13:00 uur in Gemeenschapshuis Vianden in Breda, deelname is gratis. Opgeven voor 1 april bij secretariaat@concordiaginneken.nl

Locatie