Literatuur & Muziek in Concertzaal Nieuwe Veste met sublieme verhalen van Dimitri Verhulst.
Literatuur & Muziek in Concertzaal Nieuwe Veste met sublieme verhalen van Dimitri Verhulst. Foto: MuziekSalon Spronk.

Literatuur & Muziek in concertzaal Nieuwe Veste

maandag 3 april 2023 15:00 t/m 16:30

In 2010 schreef Dimitri Verhulst op verzoek van het Ensor strijkkwartet, zeven korte verhalen geïnspireerd op de zeven laatste zinnen die Christus uitsprak aan het kruis. Na ieder verhaal speelde het kwartet, een van “die Sieben Letzten Worte” van de componist Joseph Haydn, zoals die muziek in origine ook bedoeld was. Bij deze aflevering van Literatuur & Muziek, is Kees van der Spek verteller en speelt Jetje van Wijk de pianoversie van de indrukwekkende “Sieben Letzten Worte”. Maandag 3 april 15.00u (inloop 14.30u) in concertzaal Nieuwe Veste Breda. Kaarten via de Vrije Boekhandel of www.muzieksalonspronk.nl/zeven-laatste-zinnen

Locatie