Afbeelding
Foto: Stichting Personare

Johannes Passion

donderdag 6 april 2023 20:00

Op 6 april gaat Stichting Personare de Johannes Passion van J.S. Bach uitvoeren in een editie van Klaas Hoek: een editie voor 3 solisten, koor, strijkkwartet en harmonium. De uitvoering van deze editie is vrij uniek, het is sinds 2016 slechts 3x eerder uitgevoerd in Nederland, en zal een totaal andere muzikale beleving van de muziek van de Johannes Passion teweegbrengen. Stichting Personare laat zich onder leiding van Ad van Unen onderdompelen in deze bijzondere editie van de Johannes Passion waarbij Klaas Hoek zelf betrokken is voor begeleiding op het harmonium. Solisten zijn Joost van Velzen, Wendy Roobol en Noël Casteleyn. Het concert vindt plaats op Witte donderdag 6 april om 20.00 uur in Podium Zandberg58 te Breda. www.personare.org/kaartverkoop 

Locatie