Bakerytogo is aanwezig met (gratis) poffertjes en pannenkoeken.
Bakerytogo is aanwezig met (gratis) poffertjes en pannenkoeken. Foto:

Open dag in De Lichtboei

zaterdag 8 april 2023 11:00

Zaterdag 8 april zal er vanaf 11.00u een ‘Open dag’ worden gehouden. Zowel buiten als binnen zullen er verschillende standjes en activiteiten zijn. Er is ook wat te eten en drinken. Binnen zullen er verschillende instrumenten bespeeld worden door jongeren. Er is deze dag volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en als buren/wijkbewoners elkaar te ontmoeten. ’s Middags om 14.00u zal ter afsluiting een bezinnend moment rondom Pasen worden gehouden, omlijst met muziek en (samen)zang. Wilt u deze datum in uw agenda vastleggen, zodat u erbij kunt zijn? Nog nooit in ‘De Lichtboei’ (Vriesdongen 1) geweest? Dan nodigen we u/jou hierbij uit om eens met ons kennis te maken!

Locatie