POBparade 2023
POBparade 2023 Foto: POB

POBparade 2023

zondag 9 april 2023 15:00

Op paaszondag 9 april trekt traditiegetrouw de POBparade weer door het centrum van Breda. Na een beknopte editie in 2022 zal ook dit jaar de POBparade in een ietwat afgeslankte vorm plaatsvinden, en alleen op de paaszondag. In totaal 37 optredende bands, acts en djs verdeeld over 9 verschillende locatie. Vanaf 15.00 uur zullen er optredens te beleven zijn van Barrel Covers, Big Daddy’s Breakfast Voodoo, Black Djangos, Bleach, Caspar Benjamin, Charades, d’Ancona, DD and the Tubescreamers, De Oppositie, Dead Duck, Etcie, Freddie Lee, Geejee, Jesse Joey James, Jhip, Johnny Jester, LS Doors, Martoes, Pep, Red Valley, Rimojeki, St. Ness, Summersile, The King’s Head, Veilingkade en Windup Space, djs ANJ, Benjur, Cappa, Didier Red, Ed, Femmebot Grooves, Lolo, Mario, Nice & Groovy, PaulVoorJeNeus, Samwell en Wicky Wiseguy. En dit alles bij De Avenue, De Bruine Pij, Dok19, Het Hijgend Hert, Lievense, Mezz, Ned Kelly’s, Publieke Werken en Vulling. De entree op alle locaties gratis. Kijk op de website voor het speelschema. www.pobsite.nl

Locatie