Optreden Westerwiek 30 maart 2023
Optreden Westerwiek 30 maart 2023 Foto: Hetty Pellenaars

Open repetitieavond Groot Evenementenkoor Breda

woensdag 31 mei 2023 20:15 tot 22:15

Op 31 mei houdt ons enthousiaste koor een open repetitie in Sociaal Cultureel Centrum de Koe, Ambachtenlaan 1, Princenhage. We repeteren van 20.15 tot 22.15 uur o.l.v. Hilda Veen. De muzikale leiding is in handen van Jan-Pieter van Oosterhout. Ons repertoire bestaat uit Nederlands- en Engelstalige popliedjes die wij tijdens diverse optredens graag laten horen. De meeste nummers worden meerstemmig gezongen. Samen zingen is een heerlijke vrijetijdsbesteding en geeft veel energie. Spreekt je dit aan, kom dan luisteren en zing mee als je het leuk vindt. Voor verdere informatie kijk op www.grootevenementenkoor.nl of mail naar contact@grootevenementenkoor.nl

Locatie