Urinetown door Stichting NoNonsense
Urinetown door Stichting NoNonsense Foto: Willem Pasterkamp en Iris Stougie

Musical Urinetown

zaterdag 17 juni 2023 19:30

Stap 17 & 18 juni in de wereld van Urinetown en beleef een onvergetelijke ervaring! Met een cast van maar liefst 69 mensen is dit de eerste musical van Stichting NoNonsense waarin alle leden meedoen. Urinetown is een verhaal dat je aan het denken zet en je hart sneller doet kloppen met fantastische muziek en indrukwekkende choreografieën. Dit is een must-see voor iedereen die van theater houdt en zich graag laat meeslepen in een meesterlijk verhaal. De kaartverkoop voor Urinetown is nu geopend! Op 17 & 18 juni worden er 3 voorstellingen gespeeld in het Chassétheater in Breda. Laat je verrassen en koop nu je tickets voor Urinetown voor een avond vol theater, muziek en emotie. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten! Koop je kaartjes nu via de website van het Chassétheater: https://www.chasse.nl/search?zoekwaarde=NoNonsense

Locatie