Thijs van Hooijdonk aan het werk
Thijs van Hooijdonk aan het werk Foto: Privécollectie

Thijs van Hooijdonk exposeert

vrijdag 22 september 13:00 - 17:00

Thijs is geboren in 1949, in Princenhage, in het huis waar hij nu nog steeds woont, dus met recht een geboren en getogen Princenhagenaar. In de loop van de jaren heeft hij een aantal keren geƫxposeerd, onder andere in Amsterdam, Utrecht en Middelburg. Oorspronkelijk was het de bedoeling deze overzichtstentoonstelling te houden rond zijn 70e verjaardag. Echter Corona gooide roet in het eten. Thijs is dankbaar dat het Princenhaags museum hem nu nog de gelegenheid geeft zijn werk in deze mooie ruimte te exposeren. De expositie loopt van 8 t/m 30 september en op zondag 1 oktober. De openingstijden zijn: vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De expositie is ook eventueel op afspraak te bezoeken via onze website.

Locatie