De groep van JUG Breda tijdens de bijeenkomst in januari
De groep van JUG Breda tijdens de bijeenkomst in januari Foto: Edith van Leeuwen

Websites maken met Joomla en YOOtheme

dinsdag 27 februari 2024 20:00 tot 22:00

Op dinsdagavond 27 februari is de volgende bijeenkomst van onze JUG Breda (Joomla User Group), deze bijeenkomst gaat in het bijzonder over het werken met de pagebuilder YOOtheme. Iedereen die interesse heeft in het maken van websites met Joomla of hier meer over wil weten is welkom en kan bij ons aanschuiven. Ontmoetingscentrum De Vlieren, Mgr. Nolensplein 1 in Breda. Vanaf 20.00 uur start onze bijeenkomst tot ca. 22.00 uur. Een deel van onze groep eet ook bij de Vlieren, aanvang 18.00 uur. Meer info nodig? Kijk op onze website Stichting Joomla Nederland: wwww.joomlacommunity.nl

Locatie