Winterversie 2023
Winterversie 2023 Foto: Annemarie Verkade

Kleuterzingen en Theeleuten De Voorjaarsversie start weer

woensdag 28 februari 2024 9:00 tot 10:00

Stichting koorzang en educatie organiseert samen met Kooracademie Breda 3 woensdagochtenden voor Kleuterzingen en Theeleuten. We gaan zingen met de kleuters en theeleuten met de volwassenen en wel op 28 februari en 6 en 13 maart. Zingen is van nature leuk en is goed voor de ontwikkeling van het muzikale brein en de hun taalontwikkeling. Daarom organiseren we nu de voorjaarsversie van kleuterzingen en theeleuten. Rond de thema’s warmte, natuur en lente. Voor de ranja, koffie en/of hee wordt gezorgd. Op woensdagochtend als de meeste kleuters nog vrij zijn en de oudere kinderen al op school zitten, gaan we vanaf 9.00 tot 10.00 zingen. Inloop vanaf 8.45 bij de hoofdlocatie van de Kooracademie Breda/ podium Zandberg58 zandberglaan 58 Breda. (ingang via het hek van basisschool de Zandberg). Deze ochtenden is Leander Schoormans de docent en Miriam Teerhuis de contactouder. Info en/of inschrijven kijk op www.zingeniscool.nl

Locatie