Oude bossen en voorjaarsflora
Oude bossen en voorjaarsflora Foto: Lieneke Steijn

IVN Landgoederenwandeling

zondag 14 april 2024 9:00

Zondag 14 april maken de natuurgidsen van IVN Mark en Donge een langere wandeling van 8 à 9 km door de landgoederen Hondsdonk en Valkenberg. Het thema van deze wandeling is: oude bossen en voorjaarsflora. Bij deze wandeling is de afstand groter en ligt het tempo hoger dan bij de meeste IVN-activiteiten. Als u op zondag 14 april mee wilt wandelen, moet u vooraf inschrijven via onze website. U ontvangt daarna een bevestiging via e-mail met daarin de startlocatie. Deze landgoederenwandeling start om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00/12.30 uur. Meer informatie en het inschrijfformulier kunt u vinden op ww.ivn.nl/afdeling/mark-donge/natuuractiviteiten/2024-04-14-landgoederenwandeling-hondsdonk-en-valkenberg

Locatie