Breda Baroniestad (litho)
Breda Baroniestad (litho) Foto: St. Vrienden van Jan Strube

Verkoopexpositie werk van Jan Strube

zondag 14 april 2024 13:00 tot 16:30

Stichting Vrienden van Jan Strube organiseert grote verkoop-expositie met werk van Jan Strube in Gemeenschapshuis Vianden, Viandenlaan 5, 4835 EG Breda. Zondag 14 april 13.00-16.30 u. Toegang gratis. Jan Strube overleed op 9 november 1985 op de respectabele leeftijd van 93 jaar. Samen met zijn vrouw Dina Bogers ligt hij begraven op de Protestantse begraafplaats Haagveld aan de Haagweg in Princenhage. Stichting Vrienden van Jan Strube is op 18 september 2012 opgericht met als doel de herinnering aan beeldend kunstenaar Jan Strube levend te houden. Dit geschiedt door het ontplooien van diverse activiteiten zoals exposities, een website, kunstkalenders, boeken en lezingen. Ook is er een nieuwe gedenksteen op zijn graf en een Jan Strube-bankje in het Liesbos geplaatst. Ook werd over hem een filmdocumentaire gemaakt. Wilt u ook vriend worden? Voor meer info: www.janstrube.org.

Locatie