Afbeelding
Foto: Tom van der Put

De Singelloop Breda: Dit is hoe laat alle wedstrijden plaatsvinden

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Vandaag is het zo ver: De 36e editie van de Singelloop. Hieronder alle wedstrijden op een rij.

10.40 uur: 5km Walking and Wheeling

De dag zal zondag starten om 10.40 uur. met de 5km Walking & Wheeling. Dat onderdeel is gericht op sportieve wandelaars, nordic walkers, rolstoelers, wheelers en racerunners. Het parcours loopt voor een deel over het Singelloop parcours maar voor de Walking & Wheeling deelnemers is gedeeltelijk ook een route door het Valkenberg park uitgezet.  


11.00 uur: 5 kilometer

De 5 kilometer start vandaag in 4 startvakken, die op 3 momenten starten. Startvak 3 en 4 starten namelijk tegelijkertijd. Het eerste startvak is om 11.00 uur aan de beurt. Het tweede start om 11.17 en het laatste om 11.34 uur.


12.10 uur: 10 kilometer

Nadat de 5 kilometer is afgelopen volgt om 12.10 uur de Aartsen 10 km prestatieloop en de Van Iersel Luchtman Advocaten Business Run 10 km. 


14.00 uur: Halve marathon

De Halve Marathon beleeft vandaag een speciale editie. Naast de wedstrijd- en prestatieloop vindt namelijk ook het NK Halve Marathon plaats. Er staan dus veel Nederlandse topatleten aan de start in Breda.


16.15 uur: Familieloop

De Singelloop eindigt met de Familieloop. Die start in twee startvakken, en beiden worden voor de start opgewarmd door het Feestteam. 


Kijk voor het volledige programma met onder andere de starttijden per startvak en de volledige omschrijving van de diverse afstanden op www.bredasesingelloop.nl. Wil je de handige Singelloopkrant bekijken, waarin onder andere een grote plattegrond staat? Lees de Singelloopkrant hier.