Afbeelding
Foto: Koert van As

Beleef gratis het magische Kerstcircus Etten-Leur

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

ETTEN-LEUR / BREDA - Het Kerstcircus keert deze winter terug naar Etten-Leur. En Vrienden van BredaVandaag kunnen daar gratis van genieten. Zij krijgen 2 gratis kaarten voor de show op zaterdag 23 december. Ben je nog geen Vriend van BredaVandaag? Meld je snel aan en profiteer! Vriend van BredaVandaag ben je al voor slechts 29,95 euro per jaar. Ga naar www.vriendenvanbredavandaag.nl

Het Kerstcircus in Etten-Leur mag zich tot de grotere winterevenementen in de regio rekenen en is voor duizenden gezinnen inmiddels een echte traditie geworden. Vanuit de hele provincie komt het hooggeëerde publiek om even ondergedompeld te worden in de ouderwets gezellige circussfeer. Juist rond de Kerstdagen blijkt de magie van het  circus extra betoverend. De acts zijn ieder jaar nieuw, maar de organisatie en de muzikanten van het live orkest zijn vertrouwde gezichten. En die persoonlijke benadering maakt het circusfestijn in Etten-Leur juist zo uniek, legt circusdirecteur Kevin van Geet uit.

De Show

“De voorstelling van dit jaar bevat een aaneenschakeling van hoogtepunten, dit keer letterlijk en figuurlijk. Meerdere acts spelen zich namelijk af op duizelingwekkende hoogte”, vertelt Kevin van Geet. Het Duo Delporte uit Frankrijk komt naar het circus met een grote, ronddraaiende constructie van zo’n 10 meter hoog waarop – zonder zekering – huiveringwekkende stunts worden uitgehaald. Clown Marco Mariani maakt dit jaar zijn rentree. Bij de 6e editie was hij de absolute publiekslieveling en de organisatie is trots deze allround-entertainer weer gestrikt te hebben. “Afgewisseld door jongleurs, krachtacrobaten en optredens met huisdieren, vormt hij de rode draad door de show. Sfeer en beleving worden niet alleen gecreëerd door het 6-mans circusorkest, ook een heus showballet zal zorgen voor een spetterende opening, inleiding en verbinding van diverse acts. Vier charmante showgirls betoveren jong en oud met verenkostuums, glitterpakjes en bijzondere choreografieën”, aldus Van Geet.

Gratis kaarten

Vrienden van BredaVandaag maken het spektakel dit jaar gratis mee. Zij krijgen ieder 2 gratis kaarten (twv 60 euro) voor de voorstelling om 15.00 uur op 23 december. Ben je al Vriend van BredaVandaag? Houd je mail dan in de gaten!

Ben je nog geen Vriend van BredaVandaag? Dan is dit hét moment om je aan te melden! Vriend van BredaVandaag ben je al voor slechts 29,95 euro per jaar. Niet alleen ontvang je dan twee gratis kaarten voor het Kerstcircus Etten-Leur, maar je profiteert het hele jaar door van mooie acties en kortingen op lokale uitjes en evenementen! Meld je aan via www.vriendenvanbredavandaag.nl 

Voordeel

Ben je Vriend van BredaVandaag en wil je meer mensen meenemen naar het kerstcircus op 23 december? Dan ontvang je binnenkort een speciale link waarbij je extra kaarten kan bestellen met 5 euro korting! Wil je graag naar het kerstcircus, maar kun je 23 december niet? Maak dan gebruik van de speciale kortingscode van Vrienden van BredaVandaag die je binnenkort ontvangt per mail en ontvang 7 euro korting per kaartje voor iedere show naar keuze!